Welkom op de vernieuwde website

Aangepast; 2014 door Admin

Even voorstellen:

Loodgietersbedrijf Wim van Baast is opgericht in 2001: door het leveren van vakwerk, service en een klantvriendelijke instelling zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een stabiel loodgietersbedrijf met bekendheid zowel binnen als buiten de regio. Door de jaren heen zijn wij een dynamisch bedrijf gebleven met aandacht voor kleine en grote klanten, waarbij we Service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Hoewel het bedrijf pas in 2001 is opgericht, hebben wij al ruim 30 jaar ervaring in de branche. Voor alle installatiewerkzaamhedenbent u bij ons aan het juiste adres.Voor cv ketels,verwarming, dakwerk, badkamer, lekkende kraan, storing, onderhoud of verstopping, onze gemotiveerde vakmensen komen graag bij u langs.

Werkzaamheden:

Wij zijn ijzersterk in dakwerk en bieden een breed dakwerk programma aan in zowel de daken zelf alsmede lood-, en zinkwerken. Alle dakwerkzaamheden worden uitgevoerd met garantie.

Ook het renoveren van badkamers,toiletten en werkzaamheden aan gas-, water-, en rioolinstallaties behoren tot onze taken. Maar ook voor het repareren van kranen, reservoirs ed. kunt u bij ons terecht.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en kunnen jonge ge´nteresseerden loodgieters de kans bieden om via de leerweg; een dag school, vier dagen werken, een interessant beroep te leren.

De klantenkring waar wij voor werken is zeer divers en wij werken dan ook voor particulieren, woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, aannemers en gemeenten. Kortom alle voordelen zoals genoemd, kwaliteit, snelle en goede service, scherpe prijzen en vakmanschap maken Loodgietersbedrijf Wim van Baast tot een veelgevraagd bedrijf in de regio Tilburg en ver daarbuiten.

Duurzaam:

Het milieu is een belangrijk aspect binnen Loodgietersbedrijf Wim van Baast. Zo scheiden wij diverse metalen, puin, bitumendakafval, papier en kit/verfrestanten. Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld, en op een milieu verantwoorde manier verwerkt.

Neem contact op

Adres: Oisterwijksebaan 180
Postcode: 5018CE, Tilburg
Telefoon: 06-55894528
Telefoon: 013-5354434
FAX: 013-5449319
E-mail: info@wimvanbaast.nl