C.V.

Dagelijks zetten wij ons volledig in om er voor te zorgen dat onze opdrachtgevers kunnen beschikken over een warme leefomgeving en dat u warm kunt douchen. Hierbij speelt een verwarmingsinstallatie die betrouwbaar en veilig is, een essentiŽle rol. Niet alleen het vervangen van een CV-ketel behoort tot onze werkzaamheden, maar tevens de aanleg van een volledige verwarmingsinstallatie kan door onze specialisten op maat verzorgd worden. Zo kunt u bovendien denken aan de aanleg van een vloerverwarming en de installatie van een (design) radiator. Wij hebben de mogelijkheid om nagenoeg alle merken en types apparatuur te kunnen leveren. Daarnaast kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor het periodiek onderhouden van uw apparatuur, dit zoals bij service verder wordt uitgelegd. Daarmee bieden wij alle mogelijke manieren om u alle zorg uit handen te nemen.

Dakwerk

Een goed dak boven uw hoofd is erg belangrijk. Vandaar dat wij ons hebben toegelegd op het realiseren van dakwerk. Bovendien zijn wij u graag van dienst als u last heeft van een lekkage in uw dakwerk of in de dakgoot. Wij leveren complete daken met bitumineuze materialen, maar ook voor kunststof bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij de productie en installatie van zinken dakgoten, waardoor het regenwater nauwkeurig en efficiŽnt kan worden afgevoerd. Bij ons profiteert u van een garantie van 10 jaar op al het vakwerk dat wij op het dak verrichten. Het hout van uw woning wordt beschermd tegen houtrot en nattigheid, doordat wij hoogwaardige zinkwerk aanbrengen. Weliswaar is dit een ambachtelijke klus, hiervoor hebben we echter de kennis en ervaring in huis.

Badkamers

Een badkamer is doorgaans de duurste ruimte in huis. Vandaar dat wij het zeer belangrijk vinden dat u goed bedenkt wat u precies wilt in de badkamer voordat u deze aanschaft. Een goed advies is bij de aankoop van badkamers erg wenselijk en verzorgen wij met veel plezier. Daarbij staat een badkamer op maat bij onze diensten centraal. Vanaf het eerste idee tot en met de daadwerkelijke installatie van de badkamer, wordt door onze professionals begeleid. Wij nemen u bovendien graag mee naar een showroom van ťťn of meerdere van onze leveranciers, zodat u de mogelijkheden kunt bekijken en ideeŽn kunt opdoen. Op basis van uw wensen stellen wij vervolgens een gedetailleerde offerte voor u op waarbij rekening wordt gehouden met eventuele bouwkundige werkzaamheden.

Duurzaamheid

Een begrip waar u ongetwijfeld steeds meer mee te maken krijgt, is ďduurzaamheidĒ. Duurzaamheid is niet meer uit onze maatschappij weg te denken en is de toekomst. Mede door ecocomfort- producten te gebruiken, kan de milieuvervuiling door een te hoge CO2 uitstoot en de alsmaar oplopende energiekosten, teruggedrongen worden. Ecocomfort- producten zijn ontstaan uit moderne, innovatieve en voornamelijk duurzame energietechnieken. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van energie dat is opgewekt door de zon, wind, waterkracht, aardwarmte en de lucht. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te helpen om de juiste duurzame oplossingen te vinden. Dit doen wij door het verstrekken van een deskundig advies en een heldere groene productlijn. Voor de Nederlandse overheden is duurzaamheid voortdurend een actueel onderwerp. Het hanteren van duurzame energiebronnen en het gebruik van groene energie, krijgt daarom doorgaans veel aandacht. Om het bouwen, ontwikkelen en installeren op een duurzame wijze te stimuleren, verstrekt de overheid verschillende subsidies en financieringen zodra u overgaat tot de aankoop van duurzame producten.

Zonne energie

Iedere dag schijnt de zon. Zowel in het voorjaar als in het najaar heeft u de mogelijkheid om de warme stralen van de zon te voelen. Deze gratis zonnestralen kunnen daarom ideaal gebruikt worden als duurzame energiebron. Door het hanteren van slimme technieken, kunnen de zonnestralen opgevangen worden en gebruik worden voor het verwarmen van allerlei soorten panden. Bovendien kan deze zonne-energie omgezet worden in elektriciteit. Door het opwekken van deze duurzame energie, kunt u de energiekosten voor u woning of bedrijfsruimte enorm reduceren. Met zonne-energie levert u bovendien aan het behoud van milieu en natuur, een persoonlijke bijdrage. Met deze groene gedachte in het achterhoofd plaatsen wij allerlei ecocomfort- zonnesystemen. U wilt toch ook dat uw omgeving schoon en fris is en blijft? Het is tegenwoordig mogelijk om tegen een relatief lage aanschafprijs een geschikt zonnesysteem te kopen. Dit komt mede door diverse subsidieregelingen. Met het hanteren van innoverende technieken, is het mogelijk om op vrijwel ieder gebouw een zonnecollector te plaatsen. Hierover geven wij graag een gedegen advies en zorgen er bovendien voor dat het zonnesysteem vakkundig wordt gemonteerd op uw locatie.

Image Gallery

Services Overview

Curabitur sed urna id nunc pulvinar semper. Nunc sit amet tortor sit amet lacus sagittis posuere cursus vitae nunc.Etiam venenatis, turpis at eleifend porta, nisl nulla bibendum justo.

Contact Us

Nullam quam lorem, tristique non vestibulum nec, consectetur in risus. Aliquam a quam vel leo gravida gravida eu porttitor dui.

Address: 1458 TemplateAccess, USA
Telephone: +123-1234-5678
FAX: +458-4578
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: mail@yoursitename.com